Treneri obje ekipe nakon meča

Bonić: Zaslužen poraz; Musemić: Vratili smo samopouzdanje

Fudbaleri Sarajeva pobijedili su danas na domaćem terenu ekipu Viteza sa 4: u okviru 7. kola Premijer lige BiH.

Trener gostiju iz Viteza Ivica Bonić nije bio zadovoljan nakon susreta i poručio je da je naredni meč veoma bitan za njegov tim. 

"Jedan težak poraz za nas, nismo pružili maksimum. Bila je ovo jedna od najslabijih utakmica naše ekipe. Ni protivnik nam nije dozvolio da igramo bolje, oni su bili kvalitetniji i zasluženo slavili. Sljedeća utakmica nam je Čelik. Moramo pobijediti ako mislimo ostati u ligi", rekao je trener Viteza Ivica Bonić. 

S druge strane, strateg Bordo tima Husref Musemić je poručio da će ova pobjeda vratiti samopouzdanje njegovom timu. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bili smo favoriti sada smo to opravdali. Prvo poluvrijeme smo odigrali korektno, nismo imali realizaciju, ali to nam se vratilo u nastavku. Ova pobjeda nam vraća samopouzdanje za naredne utakmice. Imat ćemo vremena da se bolje pripremimo i upoznamo", poručio je nakon meča Musemić.


Vidi video!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi