Bonucci: Sada će nas svi poštovati u Evropi
Foto: EPA

Stoper Juventusa tvrdi

Bonucci: Sada će nas svi poštovati u Evropi

Edmir Škorić

Stoper Juventusa Leonardo Bonucci ponosan je na svoj tim unatoč porazu u finalu Lige prvaka.

Barca je u Berlinu bila bolja od Stare dame, no Bonucci je sretan nakon svega.

“Mislim da smo bili sjajni i u najboljem periodu naše igre dogodio se sumnjiv incident s Pogbom, a nakon toga nas je Barcelona kaznila golom. Čestitke idu Barceloni, ali Juve je napravio sve što je mogao. Možda nam je nešto nedostajalo, ali ponosan sam što sam dio ovog tima”, kazao je Bonucci, dodavši:

“Svaki igrač želi da ide do kraja i da osvoji neko natjecanje. Nikada nije lijepo vidjeti druge kako slave. Ipak, ovaj Juve je postao zreo na evropskom nivou i mislim da ćemo u godinama koje slijede biti još više poštovani u Evropi. Baš kao što je to nekada bio slučaj”.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.