Bonucci u nevjerici zbog Džeke: Samo mu je jedna šansa dovoljna

Defanzivac Italije hvali Dijamanta

Bonucci u nevjerici zbog Džeke: Samo mu je jedna šansa dovoljna

M. Šljivak

Leonardo Bonucci razočaran je što Italija nije pobijedila BiH.

Meč u Firenci završen je bez pobjednika (1:1), a Bonucci je rekao:

"Nismo imali sreće kod primljenog gola. Kažnjeni smo u trenucima kada smo silno željeli zabiti. Trebalo nam je više strpljenja. Bilo je teško igrati nakon deset mjeseci, ali želja za domaćom pobjedom je svakako dobar znak. Nije previše lijepo trenutno, ali idemo na meč sa Nizozemskom", rekao je Bonucci i nahvalio je Edina Džeka.

"Džeko? Sjajan igrač. Ima fizikalije, tehniku, čita igru. Dali smo mu malo prostora, ali njemu je jedna šansa bila dovoljna da zabije gol", rekao je Bonucci.

Top Komentari

Rajvosa2019
Dobro su oni i prosli kako su stvari stajale u drugom poluvremenu / Edin nam je nosio igru- borio se kao lav u napadu - veceras je opet bio ona stara lafcina
13 0
kostro
Jedan i jedini DŽEKO
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi