Borac bez licence, žrijeb za novu sezonu naredne sedmice

Potvrđeno u N/FS BiH

Borac bez licence, žrijeb za novu sezonu naredne sedmice · Zvanično

S. Mlaćo

Kako je ranije objavljeno, na sjednici Izvršnog odbora NS/FS BiH, održanoj 19. 06. 2018. godine usvojen je zaključak da se povodom zahtjeva FK „Borac“ Banja Luka za vanredno preispitivanje odluke Drugostepene komisije za licenciranje klubova NS/FS BiH od 29. 05. 2018. godine, zatraži hitno mišljenje nadležnog organa UEFA.

Shodno tom zaključku, 20. 06. 2018. godine zatraženo je relevantno mišljenje od UEFA Odjela za licenciranje klubova.

"U dopisu dostavljenom u NS/FS BIH iz UEFA Odjela za licenciranje klubova 21. 06. 2018. godine, navedeno je da su komisije za licenciranje klubova nezavisne u donošenju odluka, te da su njihove odluke konačne i obavezujuće, a da Izvršni odbor NS/FS BIH nije nadležan za donošenje bilo kakvih odluka u postupku licenciranja klubova", istaknuto je na službenoj stranici N/FS BiH.

U skladu s tim, a uzimajući u obzir kalendar takmičenja u BHT Premijer ligu BIH za sezonu 2018/2019, žrijebanje takmičarskih brojeva klubova za novo prvenstvo biće obavljeno u hotelu „Terme“ Ilidža, u srijedu, 27. juna ove godine u 12:00 sati, u skladu sa prethodno donesenim odlukama i sa klubovima kojima su nadležne komisije za licenciranje klubova izdale potrebne licence.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sodaso
Tesko se vaski rijesiti i buha.Ali izletice iduce godine na glavu.
4 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi