Borac boljji od Slaven Belupa, protiv Intera za finale Arena kupa

Pripremni turnir u Medulinu

Borac boljji od Slaven Belupa, protiv Intera za finale Arena kupa

Borac je i u drugom kolu grupne faze Arena kupa u Medulinu uspio upisati pobjedu i tako doći blizu plasmana u finale ovog pripremnog turnira. Banjalučani su danas savladali Slaven Belupo sa minimalnih 1:0.

Pogodak koji je bio dovljan za pobjedu Borca je viđen u 32. minuti susreta, a to je ujedno bio i prvi gol Mahira Karića u dresu banjalučkog kluba.

Inače Karić je u Borac stigao početkom januara iz sarajevskog Olimpika.

Borac narednu utakmicu Arena kupa igra protiv Intera iz Zaprešiča (27.1. 2019.), a banjalučanima će u ovom duelu biti dovoljan i jedan bod da se plasiraju u finale turnira.

Borac - Slaven Belupo 1:0 (Karić 32')

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Borac: Savatović, Kondić, Ojdanić, Janičić, Pašagić, Radulović, Burazor, Mahović, Karić, Veselinović, Dujaković; Igrali su još: Amar Bajić, Glišić, I. Danilović, Kunić, Maksimović, Žeravica, Arsić, Majkić, Čudić, Zarić, Zekanović.

Slaven Belupo: Marković, Međimurec, Vidović, Doležal, Arap, Delić, Kitanovski, Vrljičark, Ivanovski, Musa, Trebotić; Igrali su još: Kurtanjak, Rebernik, Jovičić, Goda, Tatar, Mladen, Brković, Dolček, Šarlija, Puclin, Bogojević.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije