Borac danas čeka novi ispit: Ne smije se ponovit scenarij od prije dvije godine

Premijerligaš je svakako favorit

Borac danas čeka novi ispit: Ne smije se ponovit scenarij od prije dvije godine

S. Mlaćo

Nogometaši Borca danas će u okviru Kupa Republike Srpske odmjeriti snage sa Ljubićem iz Prnjavora.

Prije dvije godine ovaj tim je izbacio Borac, pa Banjalučani sada imaju jasan cilj.

"Osjećam se pomalo dužan Ljubiću, jer sam na klupi proveo samo jedno kolo, nakon kojeg sam vraćen u Borac prije 10 godina. Moji bivši igrači su sad preuzeli klub i napravili dobar tim i vidim da je klub zaista odlično organizovan. Ono što mi takođe budi emocije je činjenica da stadion na kojem ćemo igrati nosi ime mog bivšeg saigrača „Siniše Peulića“. Radujem se dolasku i što ću vidjeti pojedine svoje bivše igrače. Iako ćemo u ovom meču nastupuiti u kombinovanom sastavu naša je želja da prođemo u narednu rundu. Prije dvije godine klub je upravo u Prnjavoru eliminisan u Kupu Srpske, a to ne smije da se ponovi. Očekujem da igrači koji dobiju šansu a to su fudbaleri sa manjom minutažom pokažu zašto nose dres Borca i dodatno se nametnu za prvi tim i tako nam poprave širinu u igračkom kadru pred izuzetno naporan nastavak sezone. Ljubić igra dobro, tu je i nam mladi Andrej Bosnić koji će sigurno imati želju da se dokaže i da se nametne i nama za budućnost", rekao je šef struke Borca Vlado Jagodić.

Šansu u ovom meču dobit će mladi golman Luka Damjanović.

"Sigurno je da će Ljubić biti veoma motivisan u Kupu, tu je i naš igrač na pozajmici. Moramo ozbiljno da shvatimo protivnika da damo svoj maksimum kako bi prošli dalje. Na nama je da ispunimo zahtjeve stručnog štaba", poručio je mladi golman.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Meč se igra danas u Prnjavoru sa početkom u 16:30 sati.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi