Borac dogovorio dvojicu novajlija, uspostavljeni kontakti sa Arežinom, dolazi i Vranješ?
Borac je proslavio titulu prvaka u Prvoj ligi RS, ali ne misle na tome stati u Banjaluci.

Banjalučani proslavili titulu jesenjeg prvaka RS, žele se dodatno pojačati

Borac dogovorio dvojicu novajlija, uspostavljeni kontakti sa Arežinom, dolazi i Vranješ?

S. Mlaćo

Borac je uspješno završio prvi dio sezone u Prvoj ligi Republike Srpske. Naime, Banjalučani na odmor odlaze kao jesenji prvaci sa tri boda više u odnosu na Slogu iz Gornjeg Crnjelova, te sigurno mogu biti zadovoljni nakon što su u veoma teškoj situaciji krenuli u novu sezonu nakon ispadanja iz Premijer lige.

Jasno je da će čelnici Borca pokušati dodatno osnažiti momčad, a za SportSport.ba je potvrđeno da u u redovima Velikana iz Platonove žele sada već bivšeg člana Željezničara Filipa Arežinu, te jednog sadašnjeg Stojana Vranješa.

"Naravno da nam je Vranješ zanimljiv, ali on je pod ugovor trenutno sa Željezničarom, pa ćemo vidjeti. Sa Arežinom smo pričali, uspostavili kontakte. Imamo prostora da razgovaramo sa njima, a ko zna šta će biti od svega. Mi pravimo ekipu za Premijer ligu i svakako da su nam pojačanja potrebna", kazao je za SportSport.ba sportski direktor Borca Marko Maksimović.

U narednim danima Borca će dobiti dva nova pojačanja.

"Nebojša Runić i Dejan Zarić će potpisati ugovore".

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Kada su odlasci u pitanju, Maksimović ističe da vjerovatno neće biti puno prometno u tom pravcu. Ranije se spominjao odlazak mladog reprezentativca Vladana Danilovića, ali on je ostao u Banja Luci.

"Trojici igrača su istekli ugovori, sada pregovaramo o produženju. Kada je Danilović u pitanju, on je tu i ima ugovor", dodao je Maksimović.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vanja8
Da nece i Oda u Borac kao pomoćnik Vojvodiću??? Oda ostaniii...
20 6
amarosim
vranjes strasno pojačanje hahaha
9 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi