Borac doveo omladinskog reprezentativca BiH

Šikanjić potpisao trogodišnji ugovor

Borac doveo omladinskog reprezentativca BiH

Fudbalski klub Borac iz Banja Luke angažovao je još jedno pojačanje za novu sezonu.

Novi član banjalučkog kluba postao je Milan Šikanjić, 18-godišnji napadač koji je prošao omladinsku školu Crvene zvezde.

Radi se o talentovanom fudbaleru rođenom 2000. godine koji je u kadetskoj konkurenciji bio prvi strijelac Crvene zvezde, a iza sebe ima i nekoliko nastupa za U-17 i U-19 reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Milan Šikanjić je sa Borcem potpisao trogodišnji ugovor i predstavlja već osmo pojačanje banjalučkog kluba u ljetnom prelaznom roku. Podsjetimo, Borac je za sada doveo Demira Jakupovića, Đorđa Ćosića, Nikolu Mazića, Nikolu Mojovića i Sašu Kajkuta, dok je s omladincima Nikolom Turanjaninom i Vladimirom Arsićem potpisao profesionalne ugovore.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi