Borac dva puta poražen od NEXE-a

Banjalučani nastavili sa porazima

Borac dva puta poražen od NEXE-a

A. Beganović

Rukometaši banjalučkog Borca u okviru priprema za narednu sezonu odigrali su dvije utakmice protiv hrvatskog NEXE-a i oba puta su poraženi (28:31, 26:29).

U prvoj utakmici u kojoj su gosti iz Hrvatske slavili rezultatom 31:28 izabranici Dragana Markovića pružili su dobru pariju i, pogotovo u prvom poluvremenu.

Međutim u drugom dijelu izabranici Kasima Kamenice stisnuli su gas i na kraju su sasvim zasluženo slavili. Najefikasniji kod pobjedničke momčadi bio je naš reprezentativac Deni Velić sa 5 golova, dok je kod Banjalučana sa 7 golova najučinkovitiji bio Mikić sa 7 golova.

U drugoj utakmici NEXE je tokom svih 60 minuta diktiralo tempo igre, a u jednom momentu hrvatski klub imao je čak osam golova viška (27:19). Međutim, pred sami kraj Borac pravi seriju 6:0, te tako dolazi do pristojnog poraza (26:29).

Najraspoloženiji u redovima Borca bio je Pucarević sa 6 golova, dok su kod NEXE-a sa po 5 golova najefikasniji bili Blažević i Markotić.

Prijateljske utakmice:
Borac - NEXE 28:31, 26:29

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.