Borac gost Ankare

Borac gost Ankare

D. Banović

Rukometaši Borca jutros su otputovali u Tursku, gdje će sutra od 16 časova protiv Ankare igrati prvi meč drugog kola Kupa EHF-a.

U ovaj meč nekadašnji šampion Evrope ulazi sa dosta optimizma i naravno sa željom da ostvari što je moguće bolji rezultat.

''Dobro smo analizirali rivala i bićemo spremni na sve. Znamo da forsira neobičnu odbranu 3-3, na svom terenu igra agresivnije i time profitira. Rus Salin im je udarna igla na desnom krilu, preko njega najčešće igraju kontre i polukontre, a tu su i turski reprezentativci Aslan i Pamuk", kaže trener Borca Dragan Marković i dodaje:

"Ipak, najbitnije je da mi izrastamo u pravu ekipu. Držimo visok tempo igre, igramo brzo, atraktivno i spremni smo da napadnemo svaku odbranu. Nema mjesta kalkulacijama. Idemo da odigramo najbolje što možemo, želimo dobar rezultat i pun "Borik’’ u revanšu’’, rekao je trener Borca, Dragan Marković.

Adut Borca uoči Ankare je sigurno i Fahrudin Melić, koji igra na poziciji desnog beka.

"Evropske utakmice nose posebnu draž. Motiva imamo na pretek i ovo je prilika da podignemo rejting ne samo sebi i klubu nego gradu i državi. Jedva čekamo da susret počne, imamo povjerenje jedni u druge i ukoliko odigramo najbolje što možemo, ne sumnjam u dobar rezultat i prolaz u treću rundu",  rekao je igrač Borca Fahrudin Melić.

Sudije meča su Švajcarci Andre Filip Buaš i Marko Majer, dok je delegat Izraelac Aleks Klajn.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti