Borac iz Jelaha ostaje bez Amera Rakića

U potrazi za angažmanom

Borac iz Jelaha ostaje bez Amera Rakića

Samir Mlaćo

FK Borac Jelah u zimskokm prelaznom roku će vjerovatno ostati bez Amera Rakića, koji se nalazi u Švicarskoj gdje se pokušava izboriti za daljnji angažman.

Rekić je bio jedan od ljubimaca navijača tima koji nastupa u Drugoj ligi FBiH grupa Centar, a govorio je za službenu stranicu tima iz Jelaha.

"Pošto se nećemo družiti u nastavku prvenstva, želim da se zahvalim i navijačkoj skupini Jalijaši, od koji nisam doživio niti jednu nekorektnost, koji su me prihvatili odmah, i dali još veći vjetar u leđa da dam sve od sebe na terenu i ginem za svaku loptu", kazao je Rakić.

"Iskreno se nadamo da će Amer uspjeti nastaviti karijeru u inostranstvu, ali ako ne uspije da će polusezonu nastaviti na Šibovima.
I ovim putem mu se zahvaljujemo na svemu što je pružio za naš klub, i želimo mu puno sreće i uspjeha u nastavku karijere", istakli su iz Jelaha.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Borac iz Jelaha je prvi dio sezone završio na trećem mjestu sa 26 osvojenih bodova, četiri manje od Moševca i šest od jesenjeg prvaka FK Goražde.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi