14

Komentari (14)

user1605368976
Kome smeta jak borac Kad izađu u Evropu pokažu koliko su jaki bez pomoći sudija
mido1921
Nadam se da će im Škendrija nabiti 10 komada
magistar
Zrinjski je od Borca u Mostaru. Velež i Sarajevo u ukupno 7-8 domaćih utakmica nisu ih dobili ni jednu, zaostaju preko 20 bodova, uz to Borac je imao ubjedljivo najteži raspored u posljednjih 11 kola, kao i u Kupu i opet će uzeti duplu krunu. Kome nije jasno da je Borac ubjedljivo najjači, nešto mu ne štima u glavi
Trapatoni
Ti si jedna odrta budala! Sta cemo sa crvenim kartonima u drugoj minuti, penalima u trecoj, ofsajdima po 3 metra ne sviranim u vasu korist, ofsajdi nepostojeci svirani u vasu korist, jesi ti corav, glup ili lud? Sta je sa vama? Smije nam se svijet zbog Gigovica, Njegomirovica, Bandica, Matea Muse i kompanije! Vecih smradova i jadova od vas nema! Znam da nemate obraza, to ste dokazali za zivota, ali barem se pokrijte po usima dok se ovo desava i uzivajte u nastimanim titulama smradovi jedni!
mido1921
Tako je. A ima i strašnu ekipu. Gigović, Kazlagić, Bilbija, Topalović, Petrović, Musa, itd.
plemic
ti si magistrirao u travniku.
user1605368976
Njegomirović je kapiten tom timu što ih nabroja
magistar
Tvoj pristup je zaslijepljen nekom mržnjom a ne realnošću. Svako realan će priznati da je Borac uz najteži mogući raspored izdominirao. Šta bi bilo da je Zrinjski gostovao Sarajevu, Veležu, Širokom, Želji da li bi kiksao i Borac već davno ovo riješio. Šta bi bilo da mu nisu suđena 3 od posljednja 4 penala koja su jako sporna. Šta bi bilo da im je igrač isključen na početku u BL a zaslužio je. Da je sve pravedno bilo Borac bi i njima bježao 15-20 bodova. Sudijske lakrdije kod ostalih ne pominjem jer ionako zaostaju skoro duplo.
juve10
Čuj ukoliko.... Pa zar može biti drugačije? Zar vam Adzem nije dao odgovor na to pitanje? Serete sportsport... Da im samo Tuzla uzme bod... Amin lahi jarabi. Ko pitar kažem da bi ih Željo mlatno ko šljivu
hzsg
Kako će biti poznati rivali Borca u pretkolu ligu prvaka, KADA BORAC JOŠ NIJE OSVOJIO TITULU PRVAKA SVOJE BOSNE I HERCEGOVINE. Možda ja nisam u toku ili je UREDNIk ovog portala uzeo sebi za pravo da unaprjed imenuje prvaka jedine naam države.
vence
@Aleksandar Zašto onda igra ligu Bosne i Hercegovine ako nije NJEGOVE? Eto, nađi logično objašnjenje i prihvatiću. Zašto se ne takmiči u CG, Hr, Sr Italiji..bilo gdje drugo..zašto baš u Bosni i Hercegovini? Mali hint..Banja Luka je u Bosn. . H...........
Pajkan
Al fakat ovi iz Bojca ispadnu ko i fisek.
Trapatoni
Vicina paščad koja se raduju ukradenoj tituli ispadaju od ribara! NEMA TU GIGOVICA I NJEGOMIROVICA SMETLJARI JEDNI BEZ OBRAZA!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.