Borac mjerka i Babića
EPA

Bio bi veliko pojačanje

Borac mjerka i Babića · Saznajemo

Čelnici Borca iz Banjaluke zadnjih dana rade punom parom.

Nakon što su dogovorili produženje saradnje s najboljim igračem Stojanom Vranješom, sada uveliko rade na tome da nađu nova, velika, pojačanja i napadnu sami vrh premijerligaške tabele.

Sa Borcem se povezuje brazilski fudbaler Vinicius Araujo koji je ranije igrao za klubove poput Valencije, Standarda i Zaragoze, ali nije jedino zvučno ime koje bi ove zime moglo stići u Platonovu ulicu.

Na radaru Borca se, prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba, nalazi i 23-godišnji defanzivac Crvene Zvezde Srđan Babić koji je fudbalsku abacedu naučio upravo u banjalučkom klubu. Veoma mlad Babić se otisnuo u Srbiju gdje je u međuvremenu došao i do Crvene zvezde, ali kako na Marakani na njega ne računaju previše, čelnici Borca razmatraju opciju da ga dovedu na posudbu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Borac nije jedini koji se interesuje za Babićeve usluge. Ranije su mediji u Srbiji pisali kako ga u svoje redove želi dovesti i turski prvoligaš Goztepe.

Kroz karijeru Babić je, podsjećanja radi, još imao priliku nastupati za Vojvodinu i Real Sociedad. Također bio je i mladi reprezentativac Srbije.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

magistar
Prema najavama, Borac pravi tim koji može izdržati par kola u Evropi
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi