Krunić najavio određene promjene u Borcu, dogovoren duel sa velikanom u Antaliji

Borac počeo pripreme

Krunić najavio određene promjene u Borcu, dogovoren duel sa velikanom u Antaliji

M. Šljivak

FK Borac danas je zvanično počeo pripreme za drugi dio sezone.

Trener Branislav Krunić je izvršio prozivku, a prva vijest koja je dočekala novinare je ta da je Stojan Vranješ produžio ugovor sa klubom do 2023. godine.

"On je trenutno najveće pojačanje za nas. Očekujemo da se još pojačamo, ali to neće biti lako, jer Borac nije prva opcija igračima koji bi bili pojačanja. Ja ne želim igrače kojima Borac nije prva opcija, već želim igrače koji imaju volju i želju da dođu ovdje. Igra i rezultati koji smo postigli u prvom dijelu sezone daju nam vjeru da možemo doći do cilja - izlaska u Evropu", rekao je Krunić.

Odlazaka će također biti.

"Vjerovatno će biti odlazaka. Ima igrača koji nisu zadovoljni minutažom i u narednom periodu ćemo imati više informacija o odlascima ili dolascima. Imamo neke želje, ali koliko su one realne, vidjet ćemo u narednom periodu. Želimo pojačanja prema naprijed, želimo konkretniju realizaciju".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Krunić je otkrio također da će Borac na pripremama u Antaliji odigrati meč protiv Dinama iz Kijeva.

"Ako želimo igrati evropske utakmice, onda moramo u pripremnim utakmicama igrati protiv velikih ekipa. Sve je potpisano i s njima je dogovorena utakmica", rekao je Krunić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

magistar
Ne šale se
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi