Borac na Slovake, Sloga na Norvežane

Bh. klubovi nisu bili miljenici sreće

Borac na Slovake, Sloga na Norvežane

A. Beganović

Danas je obaljeno žrijebanje parova 3. kola EHF Kupa, a u bubnju su se našla i dva bosanskohercegovačka kluba, Borac iz Banja Luke i Sloga iz Doboja.

U 3. kolu, koje je ujedno i posljednje kvalifikacijkso za grupnu fazu EHF Kupa, Borac će igrati protiv Tatran Presova. Prvi susret igra se u Banja Luci.

Sloga iz Doboja, koja je učestvovala u kvalifikacijama Lige prvaka, no na našu žalost nije se uspjela plasirati u grupnu fazu, u 3. kolu EFH Kupa igrat će protiv norveške momčadi Elverum Handball Herrer. Prvi susret igra se u Norveškoj, a revanš je u Doboju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.