Borac na Željezničar i Velež bez Lučića?

Teški izazovi pred Banjalučanima

Borac na Željezničar i Velež bez Lučića?

A. Čaušević

Borac će ove sedmice odigrati dva vrlo važna meča koja bi na neki način mogla odrediti daljni tok sezone banjalučkog premijerligaša.

Borac će u srijedu u četvrtfinalu Kupa BiH biti domaćin Željezničaru, dok ih za vikend čeka teško gostovanje u Mostaru, ekipi Veleža.

Minulog vikenda Velikan iz Platonove je izgubio od Sarajeva, ali i ostao bez jedne od ključnih karika u ekipi - Mladena Lučića.

Lučić se povrijedio u prvom poluvremenu duela s Bordo timom, a Branislav Krunić ga je na poluvremenu ostavio u svlačionici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iskusni golman ima problema s butnim mišićem i preporučeno mu je da miruje sedam dana što znači da je njegov nastup protiv sarajevskih Plavih i mostarskih Rođenih pod velikim znakom pitanja.

Lučića će na golu zamijeniti Mladen Kukrika koji je branio i u drugom poluvremenu duela protiv Sarajeva.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samo_Realan
Hajmo braco Bosnjaci derite guzove nelegitmnom Borcu
10 6
balunv
Biće uzbujive tekme Borac želi kroz Kup da se domogne Evrope a i u prvenstvu što bolji plasman.Željo je tvrda orah a Rođeni sve bolje igraju pogotovo pred svojom mnogobrojnom publikom.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi