Borac najbolji na U-17 turniru u Banja Luci

Borac najbolji na U-17 turniru u Banja Luci

M. Skaka

Jučer je u Banja Luci okončan međunarodni turnir za mlade rukometaše do 17 godina, a titulu najboljeg ponijeli su rukometaši Borca koji su u uzbudljivoj finalnoj utakmici savladali vršnjake iz Nove Gradiške rezultatom 21:20.

Uz učešće 13 rukometnih klubova iz 4 države banjalučki RK Borac bio je najbolji, RK Nova gradiška druga, a treći RK Vitez koji je u susretu za broncu savladao RK Jajce (19:13).

Najbolji strijelac turnira je Marko Ćosić (RK Nova Gradiška) sa 19 golova, dok je za najboljeg golmana proglašen Bruno Štrpac (RK Vitez).

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.