Borac našao novog defanzivca?

Uspostavljeni kontakti

Borac našao novog defanzivca?

U Borcu iz Banjaluke već se polako počinju spremati za narednu sezonu.

Šef stručnog štaba Vlado Jagodić igrače je poslao na odmor do 22. juna, za kada je zakazana prozivka na kojoj bi se trebalo pojaviti i nekoliko novih imena, a jedno od njih je Aleksandar Vojnović.

Radi se o 23-godišnjem odbrambenom fudbaleru koji je pažnju Borca skrenuo nastupima u dresu Zvijezde 09, a kako je ovaj klub ispao u niži rang, gotovo je sigurno da će promijeniti sredinu.

Vodstvo kluba iz Platonove je, prema nezvaničnim informacijama, već kontaktiralo Vojnovića koji bi trebao popuniti prazninu u zadnjoj liniji koja je nastala odlaskom Denisa Čomora.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U protekloj sezoni Vojnović je odigrao 21 utakmicu u dresu Zvijezde 09, gdje je bio i kapiten, a kroz karijeru još je igrao za Rudar Prijedor i Slobodu iz Novog Grada.

Pregovori se također vode i sa golmanom Čelika Bojanom Pavlovićem.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mustafa
Ovogodišnje fudbalsko prvenstvo u Premijer ligi BiH je neregularno po propozicijama UEFE i mora se nastaviti ili poništiti, Trenutno stanje na tabeli nije realan odraz za zaključenje lige pošto je do kraja prvenstva u igri čak 33 boda!. U cijeloj Evropi se nastavilo igrati fudbal, čak i u zemljama gdje je od Corona virusa umrlo desetine hiljada ljudi. Samo mi seremo i ne nastavljamo prvenstvo a kod nas velike epidemije Covida praktično nije ni bilo. U protivnom ako se naše prvenstvo ne nastavi treba biti poništeno tako da ove godine nemamo niti prvaka niti osvajača kupa niti treba da iko ispadne iz lige. Takođe ove godine ni jedan naš klub ne treba igrati u Evropi jer to niko ne zaslužuje pošto prvenstvo nije regularno i pošteno završeno. Pogledajmo samo šta je UEFA odlučila o fudbalskom prvenstvu Belgije kada su Belgijanci objavili da se njihovo prvenstvo neće nastaviti. UEFA je poništila to prvenstvo i klubovima te zemlja zabranila je igranje u Evropi za ovu godinu. Fudbalski savez Belgije je nakon te informacije poništio svoju odluku o prekidu prvenstva i odlučio da se prvenstvo mora nastaviti! Mislim da će i kod nas desiti ista stvar ako se Zvijezda ili Čelik budu žalili UEFI zbog nepravednog ispadanja iz lige . Biće adio Europe 2020 za Sarajevo , Borac i ostale "našteljene" !!
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi