Borac nemoćan i protiv Budućnosti

Još jedan poraz Banjalučanki

Borac nemoćan i protiv Budućnosti

D. Banović

Rukometašice Borca poražene su sinoć u Banjaluci u 2. kolu Regionalne lige od podgoričke Budućnosti rezultatom 14:33 (9:19).

Šampionkama BiH je ovo drugi uzastopni poraz, jer su i u petak u prvom kolu, takođe u Banjaluci izgubile od Hipo banke iz Beča rezultatom 30:20.

Trener Borca Rade Unčanin bio je nezadovoljan poslije utakmice.

"Protiv Hipo banke smo pokazali veliku dozu borbenosti, ali večeras smo podbacili u potpunosti. Naš napad nije funkcionisao, a i odbrana nije bila na visini što je presudilo u korist protivnika. Budućnost je zasluženo pobjedila. Našim klubovima u BiH nedostaje ovako jakih utakmica i trebaće nam dosta vremena kako bi stigli timove iz drugih zemalja. Borac je na dobrom putu i sigurno da ćemo im za godinu, dvije moći parirati", kaže trener rukometašica Borca Rade Unčanin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.