Borac odnio bodove sa Grbavice

Premijer liga za kadete

Borac odnio bodove sa Grbavice

Kadeti Željezničara poraženi su danas na domaćem terenu od Borca sa 2:1. 

U zaostaloj utakmici 15. kola Premijer lige BiH za kadeti domaći su prvi poveli, ali su na kraju prokockali ranu prednost i izgubili od vršnjaka iz Banjaluke. 

Željezničar je do prednosti stigao nakon deset minuta igre, kada je mrežu Borca zatresao Amar Drina, a prije odlaska na odmor gosti su uspjeli izjednačiti. Rezultat je u 33. minuti poravnao Nikola Turunjanin. 

U nastavku utakmice Borac je uspio doći do preokreta, a pobjedonosni pogodak bio je djelo Stefana Stojičića.

Željezničar je u prvenstvu trenutno peti na tabeli sa 26 osvojenih bodova, dok je Borac na drugom mjestu sa osam više. 

Premijer liga BiH za kadete:

FK Željezničar - FK Borac 1:2 

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

FK Željezničar: Muftić, Drina, Duraković, Huskić, Sarajkić, Mujić, Cacan, Ramić, Salanović, Džanko, Musić. Još su igrali Gušo, Beća, Hadžić i Aljić. 

FK Borac: Badić, Živković, Kujunđić, Milojević, Arsić, Amidžić, Latinović, Rogić, Bobić, Turunjanin, Soldat. Još su igrali Stojičić, Vrhovac, Vuković. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti