Borac otputovao na pripreme, novo ime u timu

Banjalučani u Sloveniji

Borac otputovao na pripreme, novo ime u timu

Fudbaleri Borca otputovali su jutros prema Rogli, gdje će na drugom dijelu priprema za predstojeću takmičarsku sezonu boraviti dvije sedmice i odigrati četiri kontrolne utakmice.

Prema slovenačkoj planini nije krenuo desni bek Siniša Dujaković, koji je zatražio papire iz kluba i potražiće novu sredinu, kao ni štoper Slobodan Lalić, koji je najavljen kao jedno od prva tri pojačanja uz Stojka Kikića i Sinišu Saničanina, ali zbog problema sa preponama neće potpisati ugovor sa klubom iz Platonove ulice.

Put Slovenije krenulo je čak 29 igrača, a u odnosu na spisak igrača koji su putovali na prvi dio priprema u Drvar, autobus je puniji za skoro kompletan prošlosezonski tim Krupe, koji je priključen pripremama seniorske ekipe kluba iz Platonove ulice. Osim njih, novo ime na spisku je Zvezdan Đorđilović, lijevi bek rođen 1994. godine koji je prošao školu Borca iz Čačka, a posljednju polusezonu proveo je na pozajmici u redovima čačanskog kluba Polet Ljubić.

U Sloveniju su jutros krenuli: Branislav Ružić, Radenko Grković, Stefan Pupovac, Srđan Bečelić, Aleksandar Jovičić, Nebojša Runić, Siniša Saničanin, Ilija Danilović, Nemanja Vidović, Mile Paštar, Aleksandar Subić, Zvezdan Đorđilović, Ognjen Petrović, Uglješa Radinović, Stojko Kikić, Stefan Savić, Srđan Malinović, Nebojša Stjepanović, Fedor Predragović, Srboljub Jandrić, Nikola Dujaković, Petar Ilić, Mihajlo Savanović, Demir Jakupović, Obren Cvijanović, Toni Jović, Elvir Koljić, Predrag Zekanović i Miloš Kukić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prvu kontrolnu utakmicu izabranici Vlade Jagodića odigraće prekosutra protiv slovenačkog trećeligaša Zarice, sa kojim je Borac snage odmjerio i prošle godine pred početak sezone i trijumfovao rezultatom 7:2. Tri dana kasnije rival Borčevim fudbalerima biće četvrtoplasirani tim ruske Premijer lige iz prošle sezone, moskovski Dinamo, a 11. jula Borac igra protiv slovenačkog prvoligaša Gorice. Rival za posljednju utakmicu u Sloveniji, koja je planirana za 14. jul, još uvijek nije poznat.

Generalna proba trebalo bi da bude odigrana 18. jula, a rival će takođe naknadno biti određen.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.