6

Komentari (6)

2323
Ako vi novinari napisete za svakog igraca koji dodje u neki klub POJACANJE onda dajte i mene slobodno prefstavite tako..ako je Borac spao na ovakva pojacanja onda mu slijedi borba za opstanak a ne za Evropu..jer ovo sta rade je potopljavanje Borca..Čuj neznalica Igor Jankovic prebacen da bude pomocnik u seniorima a dva veoma perspektivna klinca otisla iz Borceve omladinske skole zbog njega.Brkic i Markocevic...a jos njih planira Jer se guraju tatini sinovi .On nagradjen za to...Obican poltron uvlakac i neznalica...
Petraaa
I Borac pada polako, polako..
Comandini
Uhh vidis mu po izrazu lica da nije dorastao Borcu.
Sanin_Mostar
Po faci izgleda kao da su ga puskom natjerali da potpise.
Irko
Pa platio mu otac on ne može igrati 3-ću ligu ne zna hodati
Irko
Jel se vi sprdate sa ovim naslovom??? Dečko ne zna da hoda a ne da igra fudbal. Sigurno je tata platio 50 000 samo sa tu bude. E fudbale tugo golema ???
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.