Borac predstavio tri garniture dresova
Foto: FK Borac

Kelme oblači Banjalučane

Borac predstavio tri garniture dresova

Fudbalski klub Borac danas je na konferenciji za medije predstavio nove dresove za narednu sezonu.

Banjalučani će u narednoj sezoni nositi opremu španskog proizvođača Kelme koji je godinama širokom prisutan na tržištu i koji već oblači Alaves, Espanyol, Watford...

Crnu garnituru navijači su već mogli vidjeti u utorak kada su igrači Borca gostovali Crvenoj zvezdi, a preostale dvije su u crveno-plavoj i bijeloj boji.

"Već dugo unazad sarađujemo sa kompanijom ‘Juventa sport’, koja je distributer opreme Kelme za ove prostore. U pitanju su tri garniture dresa – crvena, bijela i crna, a utiske o udobnosti opreme igrači su nam prenijeli već u Beogradu, na utakmici protiv Crvene zvezde, na kojoj je korištena treća varijanta. Očekujemo da ćemo uz ovu opremu ispuniti sve one rezultatske ciljeve koje planiramo, rekla je direktorica marketinga FK Borac Jelena Trninić – Milićević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Borac, podsjetimo, novu sezonu u Premijer ligi BiH otvara utakmicom protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zaštita Identiteta
Kelme i šehadet hahahahh
5 4
Pero1235
Odlicna oprema. Svaka cast i za Borac i za Kelme
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi