Zna se ime novog predsjednika FK Borac?

Naslijedit će Vicu Zeljkovića

Zna se ime novog predsjednika FK Borac?

Fudbalski klub Borac će 6. augusta dobiti i zvanično novog predsjednika.

Još ranije Vico Zeljković je nagovijestio da će napustiti tu funkciju kako bi preuzeo mjesto prvog čovjeka N/FSBiH, a to je u Platonovoj donijelo dilemu kome u ruke dati klub.

U Borcu su stava da je rješenje najbolje naći u vlastitoj kući, a kako prenose lokalni mediji, izvjesno je da će novi predsjednik na koncu biti Stojan Malbašić koji je u Borcu bio igrač i kasnije obavljao nekoliko funkcija.

Sam Zeljković je potvrdio da su proteklih dana razgovarali sa Malbašićem i da je u ovom trenutku on najbliži mjestu predsjednika, te da je iz igre otpao Mladen Krstajić koji želi posvetiti se trenerskoj karijeri.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ko god na kraju bude izabran na skupštini zakazanoj za 6. august, dobit će u ruke stabilan i finansijski osiguran Borac sa odličnom perspektivom.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi