Borac remizirao s Kazahstancima

Bez golova u pripremnom meču

Borac remizirao s Kazahstancima

A. Čaušević, foto: E. Haračić

Fudbaleri Borca su u sklopu priprema za proljetni dio sezone odigrali novi meč, ovaj put protivnik je bio Irtysh. Meč je završen bez golova. 

U jednoj tvrdoj i izjednačenoj utakmici obje ekipe su imale svoje prilike, ali su na kraju mreže u duelu bh. i kazahstanskog kluba mirovale.

Borac je u 60. minuti ostao s igračem manje nakon isključenja Volkova, ali s pravom zamjene pa je priliku za igru dobio Galić.

Pored Galića u drugom poluvremenu Branislav Krunić je dao priliku i Vujakliji, Markoviću koji je zamijenio povrijeđenog Crnova te Arsiću i Čaviću.

Goran Zakarić, posljednja i najzvučnija akvizicija Banjalučana u ovom prijelaznom roku je na terenu proveo posljednjih pola sata. U igru je ušao umjesto Jakupovića.

Borac će do kraja priprema u Antaliji imati još jednu provjeru. Protivnik će biti slavni Dynamo iz Kieva. Taj meč se iga u ponedjeljak.

Pripremni meč u Antaliji:

Borac - Irtysh 0:0

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Borac: Lučić, Dujaković, Milojević, Čomor, Volkov, Radulović, Turanjanin, Bosančić, Crnov, Jakupović, Marković.

Irtysh: Zaruckij, Stamenković, Tomić, Aslan, Pocivaljin, Hripkov, Podio, Sanković, Nusip, Fonseka, Dobraš.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi