Borac s dosta optimizma ulazi u meč sa Sarajevom

Borac ponovo na Koševu

Borac s dosta optimizma ulazi u meč sa Sarajevom

Midhat Šljivak

Bez straha i sa željom da pruže dostojan otpor Sarajevu fudbaleri Borca dočekuju subotnji derbi na Koševu.

Pobjeda u Kupu BIH dala je nadu da ova momčad može i u subotu do dobrog rezultata. Optimizam je još veći ako se zna da će se u tim vratiti vezist Miloš Žeravica. 

"Ovo neće biti utakmica kao neke druge. Sudarit će se dva velika kluba sa šamionskim i evropskim ambicijama. Sarajevo jeste favorit, ali kad utakmica počne onda su sve kombinacija otvorene i sve je moguće. To je pokazala i Kup  utakmica u prošlu srijedu", smatra Miloš Žeravica.

On ne krije želju svih u svlačionici Borca. Put do uspjeha u derbiju se zna.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Vjerujem da ćemo dobro otvoriti utakmicu. Jedan gol u mreži Bandovića sve bi okrenuo u našu korist. Moramo biti strpljivi i čekati svoju šansu. Mi nismo bez izgleda. Sarajevo nam je veliki dužnik i potrudit ćemo se da im se revanširamo", dodao je Žeravica.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti