11

Komentari (11)

zijuziju
Ajde Sarajevo srusite ove sto nas brukaju u Europi
zgembo.popuslic
Vala bruka ako ih ne dobiju. Borac nema snage ni za prvih 15 minuta, setaju se po terenu, stoperi Sarajeva dodju na 40 metara od gola sa loptom a svi ih samo gledaju kako iznose loptu. Sarajevo puno bolje stoji na terenu i puno su rastrcaniji
2323
Pa zar i ovaj Lalatovic mora gurati Ćetkovica na gol samo zato sto Vico naredi a bolji mu sjedi na klupi Pavlovic..to je tako providno a lose po klub..zasto ne stavi onda i Milojevica kad vec mora gurati njegove igrace..
GangEvil
Povuci sa donje pipe.
Rodinjo
Naprijed Borac gazite islamiste Manijaci su uz vas
korona
Yebu ti mater islamisti usta
user1656963256
Tekbiiiir.....
HUNTER
Gaze ti islamisti mamu, seljucane.
Jugjesamojedan
Jeb'li ti i islamisti i manijaci staru u pakšu
Rodeni5566
**** te propali borac u usta zvaljava srpska bruka od kluba
HUNTER
@Juggjesamojedan ma kakav on i manijak, vidiš da se lojavo smeće ubacilo. Koji će pravi manijak ili pitar nekoga tako nazvati?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti