Borac stekao uslove za odigravanje meča protiv Radnika
FOTO: foto: borac-sport.com

Zeljković zadovoljan dinamikom pregovora

Borac stekao uslove za odigravanje meča protiv Radnika

Samir Mlaćo

Borac nema prepreka da nastavi takmičenje u  Premijer ligi BiH. Naime, ovaj klub je riješio dvije u ovom momentu najbitnije stvari da bi stekao uslove da igra meč protiv Radnika.

"Postigli smo dogovor sa mrkonjićkom Slobodom i sa FS BiH. Slobodi smo ostali dužni platiti trening kompenzaciju za Predraga Zekanovića i moram istaći da s čelnici Mrkonjićana bili izuzetno korektni i ja im se zahvaljujem na postignutom sporazumu. Takođe, FS BiH dužni smo uplatiti iznos od 60 000 KM za kazne iz prva četiri mjeseca ove (15 000 KM) i pretprošle sezone (ostalo). Dogovor oko dinamike isplate i u ovom slučaju je postignut", rekao je potpredsjednik Banjalučana, Vico Zeljković za fkborac.net.

Borac do 15. marta mora regulisati dug prema bivšim igračima i zaposlenicima u iznosu od 57 280 KM. Potpredsjednik Zeljković vjeruje da će sporazum biti postignut.

"Nama uskoro treba da legne prva rata od 100 000 eura od prodaje prava na Vladana Danilovića. Račun nam je blokiran, ali našli smo način da i taj problem prevaziđemo. U principu, najveći teret za klub su dugovi prema “Džaji” i Poreskoj upravi. Takođe, mi imamo u planu okrečiti zapadnu tribinu, odnosno napraviti jedan balon pored pomoćnog terena za omladinsku školu. Regulacionim planom predviđeno je i da pomoćni teren ostaje tu gdje jeste a on je u vlasništvu Borca", jasan je Zeljković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Borac je, dodajmo i to postigao dogovor sa Sutjeskom iz Foče oko isplate trening kompenzacije za Vladana Danilovića u iznosu od 15 600 KM. Takođe, sa Kozarom će uskoro Banjalučani postići sporazum po istom pitanju za Nemanju Trkulju.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi