Vladan Danilović je novi igrač Nacionala

Vladan Danilović je novi igrač Nacionala · Zvanično

A. Beganović

Mladi reprezentativac naše zemlje, Vladan Danilović, od danas je i službeno novi fudbaler portugalskog Nacionala.

Dobre igre Danilovića u ovoj, ali i u prošloj sezoni, nisu ostale neuzapažene pa je njegov odlazak iz Borca bio i očekivan.

Mladi bosanskohercegovački veznjak potpisao je danas ugovor na četiri godine sa Nacionalnom, a zadužio je dres sa brojem osam.

Portugalski klub nije objavio detalje transfera, no neslužbeno, Borac je na ime obeštećenja inkasirao oko milion maraka uz 15 posto od narednog transfera.

Podsjetimo, Danilović je standardni član mlade reprezentacije, a na pretposljednjem spisku selektora A selekcije Dušana Bajevića bilo je i njegovo ime.

Promo

Top Komentari

Ivica_Osim8
Bravo mali sve najbolje
9 2
MangasColoradas
Proda se mali preko repke,a sve im ne valja BiH.
9 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi