Vinko Marinović: Imamo težak raspored

Osmanhodžić ne može biti zadovoljan

Vinko Marinović: Imamo težak raspored

Eldar Ganibegović

Nakon utakmice Borac - Tuza City čuli smo i šta su imali da kažu treneri dvije ekipe.

Borac je danas u okviru 19. kola WWin lige BiH ugostio Tuzla City i slavio rezultatom 2:1.

Lukić je postigao oba pogotka za Borac, dok je Mehanović pred kraj utakmice ublažio poraz gostiju.

Izjave Vinka Marinovića i Adnana Osmanhodžića

Poslije utakmice smo čuli izjave oba trenera. Vinko Marinović je rekao:

"Odigrali smo dobru utakmicu, kontrolisali smo sve, imali dosta prilika koje nismo iskoristili. Mogli smo doći od 3:0, a onda primimo gol. Najbitnije je da smo upisali pobjedu.

Oglasi

Slijedi serija teških utakmica?

"Imamo težak raspored. Idemo iz utakmice u utakmicu. Sada Velež, nadam se da ćemo svi biti spremni za tu utakmicu. Imali smo problem sa Blagajićem za danas, ali nadam se da ćemo biti svi spremn za Velež."

Adnan Osmanhodžić, pomoćni trener Cityja koji već drugu utakmicu u nizu vodi tim dok se ne riješi papirologija za Slavka Petrovića, kazao je:

"Ponovo loš ulazak u utakmicu kao i protiv Veleža. Teško se vratiti pogotovo protiv ekipe koja je najbolja u ligi. Drugo poluvrijeme smo probali igrat i naravno da je došlo do situacija sa više rizika. Uspjeli smo se vratiti golom pred kraj utakmice, imali smo i priliku na kraju. Nije ušlo, ali pobjeda Borca je zaslužena. Mi se dalje spremamo za utakmice kod kuće sa Posušjem i Zvijezdom".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sada Banjalučani imaju 48 bodova, Zrinjski je na 39, a Velež ima 34. Sarajevo je na 33. Tuzla City će voditi bitku za opstanak i sada je na 10. mjestu sa 19 osvojenih bodova, koliko ima i FK Igman Konjic.

U narednom kolu Borac putuje na megdan Veležu, dok Tuzla City dočekuje Posušje.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Juka1987
Sve im se stelilo da budu ovdje gdje jesubi sad fol tezak raspored hahahahaha pa ovi lazu sami sebe
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi