Borac u problemima pred Kozaru: "Najteže gostovanje u ovom dijelu sezone"

Banjalučani bez Mojovića, Mazića, Jakupovića...

Borac u problemima pred Kozaru: "Najteže gostovanje u ovom dijelu sezone"

S. Mlaćo

Jedna od najzanimljivijih utakmica 11. kola Prve lige Republike Srpske igra se sutra u Gradišci gdje Kozara dočekuje Borac. Crveno – plavi iz Banjaluke i crveno – bijeli iz Gradiške u predigri sezone, na turniru u Žeravici su ukrstili koplja i uspješnija je bila ekipa Vuleta Trivunovića. U sutrašnjem duelu, favorit je Borac.

"Ovo je za mene pravi derbi. Malo sam razočaran Kozarom, očekivao sam više od njih, pogotovo nakon te utakmice u Žeravici. Imamo dosta problema, ali idemo u Gradišku po dobar rezultat. Moram i da se zahvalim njihovom treneru, Vuletu Trivunoviću koji mi se uvijek nađe „pri ruci“ kad mi treba neka informacija o našim rivalima, jer mi od Kozare „preuzimamo“ protivnike", rekao je trener Borca, Darko Vojvodić.

U sutrašnjem duelu za Borac neće igrati Mojović, koji ima parne kartone, odnosno povrijeđeni Mazić, ali i umorni Jakupović, Trkulja…

"Sutra imamo najteže gostovanje u ovom dijelu sezone. Naš cilj se zna. Na nama je da odigramo dobru utakmicu, pobjedimo i na kraju izborimo povratak u Premijer ligu, jasan je prvotimac  Banjalučana Delimir Bajić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Utakmica Kozara – Borac igra se sutra na Gradskom stadionu u Gradišci.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije