Borac uvjerljiv protiv Sloge u Banjaluci

Borac lagano slavio

Borac uvjerljiv protiv Sloge u Banjaluci

D. Vejo

Fudbaleri Borca su u okviru četvrtog kola Prve lige Republike Srpske savladali ekipu Sloge na svom terenu rezultatom 2:0 (2:0).

U prvom poluvremenu na terenu je postojao samo jedan tim. Domaćin je od samog starta krenuo silovito protiv Dobojlija. Trud je urodio plodom već u šestoj minuti susreta kada za vodstvo Borca pogađa najbolji strijelac prvenstva Miloš Dujković efektnim udarcem sa oko 20 metara. Nakon pogotka crveno-plavi su nastavili s presingom. Da je tako i bilo, govori činjenica da je Sloga uputila svega jedan šut na gol domaćina koji je otišao daleko od gola Avdukića. Velikan iz Platonove nastavio je u istom ritmu, pa je tako pred kraj prvog dijela tačnije u 45. minuti na asistenciju Guzine pogodio Slađan Antić čime postavlja rezultat prve dionice meča.

Drugo poluvrijeme donijelo je istu sliku. Ponovo apsolutna dominacija domaćeg sastava. Dujković, Guzina i Malbašić prijetili su sa svih strana ali se rezultat nije mijenjao. Meč je završen rezultatom 2:0.

Ovo je drugi trijumf Borca u šampionatu Srpske ove sezone. Nakon četiri odigrana kola, Banjalučani imaju sedam bodova.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

U petom kolu Borac gostuje ekipi Podrinja u Janji. 

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi