Borac ostao bez jednog od najboljih igrača, ali doveo i veliko pojačanje!

Prometno u Banjaluci

Borac ostao bez jednog od najboljih igrača, ali doveo i veliko pojačanje!

Esmer Oštraković

Ekipa Borca u narednoj sezoni ima jako velike ambicije u domaćem prvenstvu, a pokušat će napraviti iznenađenje i na evropskoj sceni.

Najbolje to pokazuju pojačanja koja dovode u ovom klubu, a radno je i danas bilo u Banjaluci.

Ipak, nije danas aktivno bilo samo kada je riječ o dolascima, jer je i jedan fudbaler odlučio da napusti ekipu Borca.

Kako prenose mediji bliski timu iz Banjaluke, Vasilje Terzić je novi fudbaler Boraca i predstavlja veliko pojačanje za ovaj tim.

On je dojučerašnji igrač Budućnosti iz Podgorice, a potpisao je ugovo na dvije godine sa ekipom Borca iz Banjaluke.

Terzić, igra na poziciji ofanzivnog veznog fudbalera, a branio je i boje mlade reprezentacije Crne Gore.

Oglasi

Rođen je 12. maja 1999. godine, a prošao je sve omladinske selekcije Budućnosti za koju je debitovao sa šesnaest godina.

Sa druge strane Aleksandar Vojnović više nije igrač Borca i svoju karijeru će nastaviti u Superligi Srbije, tačnije u timu Radničkog iz Niša.

Vojinović je četiri godine proveo u Borcu, a bio je standardan u prvih 11, te je osvojio titulu prvaka Bosne i Hercegovine sa ovom ekipom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iskusni štoper će se naredne sedmice priključiti pripremama svog novog kluba.

Karijeru je Vojnović počeo u Slobodi iz Novog Grada, a nakon toga nastupao je za Rudar Prijedor i Zvijezdu 09 odakle je i došao u Borac.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BordoBijeli1946
Ma **** to, de vi nama recite kako je Larsa opustošila Sccotija hahahahahahhahaha Kakvi bolesnici vode ovaj portal to je strašno...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi