Borac zainteresovan za Herića

Vojvodić vjeruje da bi Herić bio pojačanje

Borac zainteresovan za Herića

Dojučerašnji fudbaler Sarajeva Elmedin Herić (21) u narednoj sezoni bi mogao nositi dres Borca.

Herić je nakon četiri i pol godine saradnje odlučio napustiti Sarajevo i pronaći klub u kojem će imati više prostora za igru, a po svemu sudeći, to bi mogao biti Borac iz Banjaluke.

Trener crveno-plavih Darko Vojvodić je upoznat s Herićevim igračkim kvalitetama i uvjeren je kako bi se ovaj 21-godišnji fudbaler uklopio u njegov tim.

"Poznajem Herića još iz mlađih kategorija. Naš je cilj da podmladimo tim i mislim da se Herić uklapa u koncepciju. Predstavljao  bi pojačanje za Borac, radi se o igraču koji je prošao sve reprezentativne selekcije i koji sigurno može još da napreduje", kazao je Vojvodić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U ovoj sezoni Herić je za Sarajevo upisao 10 ligaških nastupa i na terenu je proveo 251. minut.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti