Borac zakazao generalku protiv Prijedora

Generalna provjera

Borac zakazao generalku protiv Prijedora

D. Vejo

Rukometaši banjalučkog Borca sutra će u "Boriku" dočekati Prijedor u sklopu priprema za nastavak Premijer lig BiH.

Ovo će biti treći po redu test meč Banjalučana. Statistika iz dvije kontrolne utakmice koje su odigrali do sada protiv hrvatske ekipe Spačve jeste trijumf i remi.

Priliku da se uigraju imat će protiv dobro poznatog protivnika, koji im je ujedno i konkurent u ligi. Međutim, crnogorski stručnjak neće moći da računa na nekolicinu igrača koji zbog povrede neće moći nastupati u ovom susretu, a koji su ujedno i razlog otkazane turneje po Sloveniji.

U sastavu neće biti Miloša Lončara i Gorana Daničića. Pomenuti dvojac muku muči sa virozom, dok su Danijel Vukićević i novajlija Mihailo Stošljević povrijeđeni.

Utakmica između Borca i Prijedora zakazana je za sutra sa početkom od 17 sati u "Boriku".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi