Izuzetno teški uslovi za meč: Borac nevjerovatnim autogolom Čondrića vodi protiv Zrinjskog

Derbi 8. kola

Izuzetno teški uslovi za meč: Borac nevjerovatnim autogolom Čondrića vodi protiv Zrinjskog

Endin Čaušević

Borac i Zrinjski igraju trenutno meč osmog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

U Novom Gradu trenutno su nevjerovatno teški uslovi za igru zbog jake kiše koja još uvijek pada.

Teren za igru je izuzetno težak jer su se stvorile velike lokve zbog kojih lopta sve teže ide po terenu, te neće biti čudo ukoliko Mirza Kazlagić prekine meč.

Opis nije dostupan.

No, tokom velikog pljuska bolje su se snašli fudbaleri banjalučkog kluba koji su uspjeli u 17. minuti da povedu sa 1:0.

Goran Zakarić je izveo korner s lijeve strane i ubacio je loptu u peterac nakon čega Čondrić očajno reaguje i postiže autogol.

Golman Zrinjskog htio je da boksuje loptu i izbaci je iz svog kaznenog prostora, ali ju je loše zahvatio, te je ona završila u golu aktuelnog prvaka naše zemlje.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kao što smo već spomenuli uslovi za igru su izuzetno teški i Zrinjskom neće biti lako po ovakvom terenu da dođu do izjednačenja.

Opis nije dostupan.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Zinjski i Velez mogu ruku pod ruku u federalnu kako igraju
2 7
umzm12123
Pa Real po ovom nebi pobjedio,prevaranti jedni ovdje se mec zaustavlja,lopta ne moze normalno krenuti,a ne da se akcija moze napraviti
6 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi