Sarajevo odradilo trening, sutra protiv Zete

Bordo momci spremni za novi podvig

Edmir Škorić, foto: A. Balić

Nogometaši Sarajeva odradili su danas posljednji trening pred prvi susret trećeg pretkola Evropske lige protiv crnogorske Zete, koji se u četvrtak navečer igra na Koševu.

Na najvećem bh. stadionu okupio se veliki broj novinara, kojima je bilo dozvoljeno tek 15 minuta da prisustvuju radu izabranika Dragana Jovića.

 

Jasno se moglo vidjeti da su bordo momci spremni za narednog protivnika u Evropi. Pobjeda nad Levskim i prolaz u treće pretkolo donijeli su jednu novu dimenziju u redove kluba s Koševa. Igrači sada žele doći do play-offa. 

 

Među njima i Said Husejinović, čovjek koji je presudio Bugarima, a očekuje se da isto napravi i protiv Crnogoraca. No, ono što također itekako raduje sve navijače Sarajeva, Husejinović je u razgovoru za naš portal otkrio da ostaje do kraja sezone u bordo redovima.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

"Imamo veliku priliku da napravimo, da tako kažem, istorijski uspjeh i plasiramo se u play-off Evropske lige. Tamo bi nas čekali neki veliki protivnici, ali možda u povoljan žrijeb i nešto sreće, pa bi mogli još nešto napraviti", kaže Husejinović u razgovoru za SportSport.ba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.