Saopćenje namijenjeno načelniku Nedžadu Ajnadžiću

Bordo prijatelji se pitaju: Tjera li vlast FK Sarajevo iz općine Centar?

17

Komentari (17)

AnijakManjo
Ne treba vam dati na Grbavicu, isto ko sto vas pitar u savezu nije dao glas za licencu. Sad politicka prcija moli za nas stadion, a Zenica vas je odjebala.U Vijetnam pa igraj bordo kujice.
Taceoni
Ja ja pa treba vratiti koridu na njeno mjesto
Nikoizniceg
To ti je kad si podstanar - vlasnik te ubija, te nema privođenja, nema kasnog izlaska i dolaska, te tiše, te kuš.. :D
Salah
Đeneralni Načelnik će ubrzo ponovo postati dir.Zetre a taman se malo ljudi dozvali od njegove komandne odgovornosti 93' tj. 2013' .... Odo i ja masallah sabah je!!!
TTV.KenyTB
klosari raspali se amin od kluba do navijaca sve truhlo
Salah
haj u đamiju do đenerala u prvi saf sva trojica truhli licemjeru keny
DRZ
jok eto ne trebaju misliti o svojoj egzistenciji vec treebaju misliti o tome kako ce neko ko ima primanja iz "dalekog vijetnama" i dalje da djaba ili uz mizeran prihod, igra na gradskom stadionu, daj ba, smjesni ste vise, izcrpili ste i Boga i oca i od grad i od starijeg rivala, sad ste prvi put uspjeli nesto da osvojite, i sad vam toBoze sve pripada, pa i stadion kantona i grada, mrs uhljupi jedni, daBogda ispali u kantonalnu ligu,
samozeljo
pa samo naucili na guzovacu ccc, e neMere vise bjedo jedna... nek vas kinez finansira i napravi stadion... ali nije budala jer ste vi glupi uzasno... kupi vas neko za 2mil i nemate prava ni za sta.... samo vam predhodne dugove platio i opet ih vi nagomilali uhljupi od kluba...!!!
Salah
samošmurfe@ nisu dali "kinezu" da ulaže u stadion uhljupe! haj i ti u đamiju pa da vas je svih petorica u prvom safu mršš
AmerZE1990
Cudna jada od sehera grada
Mungos
Jel moguce da se ovako blamiraju
VelaHavle
Sta ti znas cobane jedan... Ajnadzic ce izgubiti naredne izbore
DobarDan
vanja8
Svaka cast momci...Kapa do poda...
ljoze01
rajvosa podstanari a
vanja8
Podstanari,ali melju...Nekad iz zjebancije i polnim organima zabijaju....
AnijakManjo
Jebali smo vas triputa u sezoni, jebala te tri gola... Triput je triput. Poyyy bordo kujice.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.