Bordo tim odradio trening u Škotskoj

Fudbaleri FK Sarajevo će sutra "isprobati" travnjak Celtic Parka

Bordo tim odradio trening u Škotskoj

Ekspedicija FK Sarajevo je jutros otputovala u Škotsku, gdje će u srijedu odigrati revanš meč 1. pretkola Lige prvaka protiv Celtica.

Sarajevo je u prvom duelu na Koševu pružilo dobru predstavu, ali je ipak poraženo sa 1:3. Međutim, Musemićevi izabranici ne gube nadu da u Glasgowu mogu do dobrog rezultata, a možda i do senzacije.

Bordo ekspedicija je, tako, doputovala u Glasgow, te se smjestila u Crowne Plaza hotel.

Nakon kratkog odmora po dolasku u Škotsku, trener Husref Musemić je danas stavio svoje izabranike "u pogon".

Fudbaleri Sarajeva su tako odradili prvi trening u Glasgowu, a iz press službe kluba sa Koševa su nam istakli da je sve proteklo po planu, da su svi trenirali i da nema povreda.

Sutra će fudbaleri Sarajeva odraditi i zvanični trening pred utakmicu na travnjaku Celtic Parka - na kojem će u srijedu i odmjeriti snage sa prvakom škotske.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sutra će biti organizovana i press konferencija na kojoj će govoriti trener Husref Musemić i kapiten Krste Velkoski.

Podsjetimo, revanš meč 1. pretkola Lige prvaka između Celtica i Sarajeva igra se u srijedu od 20:45 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rimke
Sarajevo do pobjede
43 0
karlhajncbrazzzo
Odraditi” je danas, valjda, najružniji i jedan od najkorišćenijih glagola koji je doskora imao izrazito pežorativno značenje: odraditi (ko se sjeća) značilo je otaljati, odnosno “isfušeriti” neki posao. Sada se, pak, “odrađuju” koncerti, modne revije, pa i promocije knjiga. To ide dotle da se “odrađuju” i protivnici na fudbalskom terenu...
0 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi