Bordo topnici predvode listu strijelaca u svim ligama

Premijer liga BiH

Bordo topnici predvode listu strijelaca u svim ligama

E. Škorić

Proteklog vikenad odigrani su susreti redovnih kola u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, Premijer ligi za kadete i juniore, te Premijer ligi za nogometašice.

Do pobjeda su za vikend stigle sve selekcije FK Sarajevo, odnosno seniori su u Vitezu pobijedili istoimenu domaću ekipu (3:1), juniori i kadeti su bili bolji od Borca (4:0 juniori, kadeti 7:1), dok su nogometaši SFK Sarajevo 2000 nadigrale ŽFK  Banja Luka (6:0).

Raspoloženi su bili napadači bordo selekcija: Leon Benko, Hamza Čataković, Nedim Hadžić i Armisa Kuč, a zanimljivo da se njih sve četvero nalaze na čelnim pozicije liste strijelaca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Benko sa 15 golova predvodio listu strijelaca Premijer lige BiH, Hamza Čataković sa 17 golova listu strijelaca Premijer lige za juniore, Nedim Hadžić sa 37 golova listu strijelaca Premijer lige za kadete, a Armisa Kuč sa 34 gola Premijer ligu za nogometašice. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi