Boriniju na poluvremenu pozlilo, hitno prebačen u bolnicu

Problemi sa zdravljem

Boriniju na poluvremenu pozlilo, hitno prebačen u bolnicu

Napadač Sunderlanda Fabio Borini zamijenjen na poluvremenu utakmice protiv Cardiff Cityja, a odmah potom prebačen je u obližnju bolnicu.

Boriniju je tokom pauze u svlačionici pozlilo zbog čega je prebačen u bolnicu u Cardiffu. Vijest da je hospitaliziran potvrdio je trener Gustavo Poyet.

"Nije se dobro osjećao pred početak utakmice, a na poluvremenu je na kratko izgubio svijest. Iako sam predlagao da odmori on je imao želju da igra. Nadamo se da će biti dobro i da će se sa nama vratiti na sjever," kazao je Poyet.

Borini je u šesnaest nastupa ove sezone postigao dva pogotka za Sunderland koji je danas u sudijskoj nadoknadi došao do boda u Cardiffu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.