Boris Savić potpisao za Rad

Nije mogao čekati Minhen 1860

Boris Savić potpisao za Rad

Sad već bivši igrač Laktaša Boris Savić našao je novi klub. Nakon što je bio na probi u Minhenu 1860, završio je u susjednoj nam Srbiji u ekipi Rada.

"Na preporuku novog direktora Laktaša otišao sam na probu u Njemačku, gdje sam se zadržao jedno vrijeme. U Minhenu su bili zadovoljni mojim igrama, ali su mi ugovor ponudili da potpišem tek na ljeto. To mi se nije svidjelo i odlučio sam potražiti sebi novi klub", kaže Savić za SportSport.ba.

"Nakon što sam imao par ponuda za promjenu sredine, ipak sam se odlučio za Rad, jer sam se sa ljudima dogovorio za pet minuta. Sada ću se skoncetrisati na svoje igre i tako otići u neki veći klub u Evropi", rekao je naš mladi reprezentativac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.