Borovac: Očekujemo pobjedu danas protiv Zvijezde

Derbi u Čapljini

Borovac: Očekujemo pobjedu danas protiv Zvijezde

M. Maksimović

Čapljina je u posljednjem kolu prošle sezone koje je odigrano prije malo više od dva mjeseca spasila obraz i čast pobijedivši Zvijezdu na domaćem terenu.

Tako je tim Damira Borovca pomogao Metallegheu iz Jajca da umjesto kluba iz Gradačca zaigra u najjačem rangu bh. fudbala. Dva mjeseca kasnije novi, podmlađeni tim Zvijezde gostuje na Bjelavama u okviru drugog kola Prve lige Federacije BiH.

“Ovog puta će to biti posve drugačiji meč sa mnogo manjim ulogom za goste za razliku od nedavnog. Ponašali smo se sportski u duhu fer pleja i smatram da nam iz Zvijezde ne trebaju zamjeriti. Pritisak pred ovaj meč nije veći zbog meča koji smo igrali nedavno, iako bi možda bilo tako da se igra u Gradačcu“, rekao je Borovac, koji od predstojeće utakmice ima velika očekivanja.

“Ambicije su pobijediti i tako na pravi način najaviti derbi protiv GOŠK-a. Dat ćemo sve od sebe kako bismo opravdali poraz u prošlom kolu u Visokom. Na svim domaćim mečevima cilj je pobijediti i tako ćemo se postavljati na svim predstojećim utakmicama uključujući i današnju“, rekao je Borovac koji će danas moći računati na sve igrače koje Čapljina danas ima u svom rosteru.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi