Borovac: S obzirom da je prvo kolo, sve je moguće

Trener Čapljine pred meč protiv Bosne

Borovac: S obzirom da je prvo kolo, sve je moguće

M. Maksimović

S mladim, neafirmisanim timom Čapljina je u prošloj sezoni ostvarila iznenađujući uspjeh u Prvoj ligi FBiH plasmanom na diobu trećeg mjesta. 

Tokom ljeta dodatno je podmlađen igrački kadar, ali najave ciljeva i očekivanja iz kluba i dalje često sežu do ambicioznog ponavljanja sličnog uspjeha ili čak iskoraka. Prvi susret slijedi u vikendu pred nama, a protvnik će biti Bosna na stadionu Luke u Visokom.

“Većina ostalih klubova su se tokom ljeta kvalitetno pojačali, uključujući i Bosnu. U Visokom smo prošle sezone osvojili bod, a kasnije se pokazalo da je Bosna bila odlična, bez problema osiguravši ostanak. Nadam se da će biti dobra utakmica, a s obzirom da je prvo kolo, može se svašta dogoditi“, rekao je trener Damir Borovac.

U generalnoj probi Čapljina je nedavno na svojim Bjelavama porazila NK Mostar, dok je prethodno s 2:1 u Metkoviću poražena Neretva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi