Bosanac jak kao stijena: Đurić razbijene glave zabio za pobjedu!

Neustrašivi napadač

Bosanac jak kao stijena: Đurić razbijene glave zabio za pobjedu!

Admin Čaušević

Milan Đurić je prvim golom sezone donio pobjedu Salernitani na teškom gostovanju protiv Chieva. Bilo je 1:2.

Leteći magarci su poveli golom Mogosa nakon što je veliku grešku napravio golman gostiju Belec. Do kraja prvog dijela izjednačio je Tutino.

Đurić je pobjedonosni gol zabio u 64. minuti. Robusni napadač je najbolje skočio poslije kornera i zatresao mrežu domaćih.

Interesantno, Đurić je ranije razbio glavu, ali ni to ga nije spriječilo da sa bandažom oko glave donese važnu pobjedu svom timu na startu sezone.

Da li će ovaj gol Đuriću biti dovoljan za poziv u reprezetnaciju BiH saznat ćemo u narednim danima pošto Dušanu Bajeviću treba novi napadač nakon povrede Elvira Koljića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi