Italijani zabrinuti zbog zdravstvenog stanja Milana Đurića
Foto - EPA

Problemi za sjajnog napadača

Italijani zabrinuti zbog zdravstvenog stanja Milana Đurića

M. Šljivak

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Milan Đurić (30) ima ozbiljnih problema sa povredom.

Sada već iskusni 30-godišnji napadač koji igra za člana Serije B Salernitanu na početku priprema za novu sezonu ima ozbiljne probleme sa povredom, što je zabrinulo sve u ovom klubu.

Đurić ne radi skupa sa ostatkom ekipe. Trenira po posebnom režimu zbog problema koje ima sa stopalom, koje konstantno otiče i pravi mu ogromne probleme.

Zbog toga je Đurić propustio nekoliko utakmica u februaru, ali očigledno problemi nisu nestali. To muči bh. fudbalera koji ne može da obuje kopačku, niti da trči.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Đurić za sada stopalo odmara radeći u bazenu i u posebnim patikama za rad u teretani, no nažalost, za sada je nemoguće da se priključi radu ostatka ekipe.

U Salernitani su veoma zabrinuti zbog stanja u kojem se nalazi Đurić. On će biti podvrgnut dodatnim ispitivanjima u narednom periodu i vjerovatno će tada biti poznato više informacija.

Top Komentari

Penderinos
Ujeo ga stršljen
1 2
user1583752673
Steta za Milana. Nadao sam se da ce ovaj momak imat bolju karijeru
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi