10

Komentari (10)

TesanjskiBrnjo
komshija
A K A D E M I J A
Arnel925
Partizan je talasika od ekipe. Nji guzi ko stigne. Oni će završiti kao Čelik. Vrijeme je da promjene ime nema vise komunizma.
Mowzilla
FC Vitaminka Patlidzan Beograd
Fareus1921
U FK ****** po mogucnosti
FK_Lew.
Pa "Arnel925" po tebi posto nema vise komunizma Partizan bi trebao promijeniti ime u Cetnik, a Crvena Zvezda u ime Kokarda.
Arnel925
To su obje komunističke ekipe, nebi nikad imali tolike titule i sve to da ih komunisti nisu gurali. Naravno da su uvijek oni morali uzimati. Iskreno ne vidim svrhu navijanja za ekipu koja se tako zove a 1% ne podržava komunizam ni Tita u Srbiji a navijaju za ekipe njegove. Razumijem da je teško mjenjati ime ali nekad je potrebno.
podstanarsalavora
Pazar se skupio prije deset dana i da dobiju Partizan,čudno u najmanju ruku,liči mi na Čelik prošlih sezona,odigraju 2-3 na svježinu i onda ide sunovrat
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.