Bosanska krv: To je jednostavno Zlatan!

Nevjerovatan trening Ibre u Manchesteru

Bosanska krv: To je jednostavno Zlatan!

Midhat Šljivak

Zlatan Ibrahimović i sa 35 godina na leđima pravi čuda na terenu.

Čak 24 pogotka u 36 nastupa za Manchester United ove sezone, dovoljno govore koliko je Ibra spreman, a na engleski mediji su otkrili kako se švedski napadač priprema tokom sedmice.

Pored redovnih treninga sa ostatkom tima, njegov program rada uključuje i težak aerobik, dodatno istezanje i vježbanje borilačkih sportova. Navodno je zatražio sve rekorde izdržljivosti koje su sadašnji i bivši igrači Crvenih đavola držali, te ih je sve nadmašio.

"Vjerujem da može igrati još pet godina. Isto je radio i Pavel Nedved. Forsirao je, žestoko trenira, a onda je sa 37 godina rekao dosta. Nije pitanje fizičke spreme, već volje", rekao je Ibrin agent Mino Raiola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

S obzirom na to u kakvom je fizičkom i psihičkom stanju, sigurno je da ćemo ovu legendu svjetskog fudbala još nekoliko godina gledati na terenima.

Da li će to biti u Engleskoj ili negdje drugo, ostaje nam da vidimo, ali bitno je uživati u čarolijama velikog Zlatana.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi