Boško Janković i dalje bez angažmana

Ponovo u žiži javnosti

Boško Janković i dalje bez angažmana

D. Vejo

Bivši fudbaler Verone Boško Janković i dalje je bez angažmana.

Već nekoliko mjeseci traje saga oko toga gdje li će ovaj iskusni srbijanski fudbaler nastaviti svoju karijeru pa je s toga dospio u žižu javnosti.

Ponuda njegove prve ljubavi, Crvene zvezde i dalje je na stolu, međutim on se povezuje sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Udineseom.

O svemu, pričao je njegov menadžer.

"Janković je uvijek interesantan klubovima, poziva i ponuda ima. Smatram da je za njega najbolje da ostvari saradnju sa Zvezdom, jer tu ima prostora za napredak i oživljavanje karijere. Ali, na njemu je da odluči da li će u Srbiju ili inostranstvo", zaključio je Zoran Đurić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti