16

Komentari (16)

Dugi
Ja je ne kupujem dok i sluzbeno ne dodje potvrda od svih igraca da nece igrati sa agresorima.
Salt_boy075
Ljudi dragi ,svako paljenje baklji,rusenje stadiona i ono malog sto ga imamo ce nam se odbiti od glavu,imam osjecaj da cemo nasjesti na ovo i samo sebi unistiti repku i na kraji cemo mi biti krivi sto i zele..Trebamo navijari protiv Crne Gore!!
Convicts
Dzemidzicu doce i tvojoj farsi kraj doces u Zenicu kad tad kad tad.
user1605368976
Treba ovoj mafiji stati ukraj.Sve rade da sruše BiH.
zilan66
Shvatite da je ovaj momenat bojkota vazniji od onog kad smo skidali sulju,ilju ,ibrisimbegovica i ostale hiljadu puta.drzava se brani i sportom i kulturom ,zato ne ici na utakmicu.BOJKOT I OSTAVKE BOSNJACKIH CLANOVA IO ,GENERALNOG SEKRETARA DZEMIDZICA,PILAVA ,BOJKOT UTAKMICE
SEJFUDIBIKODZE
napokon nesta pametno na portalu da se procita ,mi smo zapalili grad sto nebi i stadion
zilan66
ODMAH BOJKOT UZ USLOV,SVI BOSNJACKI CLANOVI IO PODNIJETI OSTAVKU JER SU KONSULTOVANI I NEMOGU RECI NISMO ZNALI A KOLIKO VIDIMO NIKO SE OSIM OVOH HUSICA NIJE OGLASIO.OSTAVKA GENERALNOG SEKRETARA DZEMIDZICA ,A VEZANO ZA POZAJMNICU BORCU A OPET KAZEM I ZA OVO ZASTO CLANOVI IO NISU REAGOVALI.DIREKTOR TAKMICENJA PILAV OSTAVKA.VIDITE SAD KADA JE OVAJ COLPA US*O MOTKU KAKO SE KLUPKO ODMOTAVA DA SU OSTALI ZNALI ZA UTAKMICU I POZAJMICU BORCUI NA KRAJU ZASTO SASTANAK ODBORA ZA HITNOST A NE CIJELOG IO JER NIJE BILO POTREBE ZA HITNOSCU VEC DOBRO IZREZIRANA STVAR ABSVI ZNALI.BOJKOT UTAKMICE ODMAH SAD,IMACEMO PODRSKU CIJELE EVROPE I SVJETA,BOJKOT ODMAH,POSLIJE JE KASNO.
adonii
Nemoze to bas tako javili su Pjanke Dzeko a i ostali da nece otici kako god bilo zato je vazno ovo podrzati
Mowzilla
Treba otici na ovu tekmu, podrzati repku koliko je potrebno, i poslje yebat mater savezu ubacivanjem baklji u teren i uletanjem u isti, ali onako sa svih strana kao englezi, turci itd. Tada bi se utakmica prekinula skroz zbog opasnosti viseg ranga, fasovala bi se pokoja modrica od kornjaca, ali jbg nek se bar zna zasto ovo radimo. Ko smatra da ovakve slicne akcije nema nista, neka onda ostane kuci i gleda tekmu. Mislim da navijaci ponovo trebaju konacno da dizu glas, a ne da nam je svejedno. Vidi bolan sta nam rade u vlastitoj avliji, pa zar na sistematski nacin dozivimo ponovo '92.!? Razmislite!
zilan66
Ne,odmah bojkot,poslije kasno
user1661873187
Nek odrade ovu tekmu nek pobjede pa onda svi na BOJKOT.Kad je BHF mogao onda da ih skine sa trona mozemo svi skupa zajedno skinut I ovu gamad I da istrajemo u ovom nepopustat gamadima nista
Bronson94
Neka niko neide odma BOJKOT nema cekanja
adonii
Posle Crne Gore Bojkot!!! Vazna nam je ova utakmica
zilan66
Odmah bojkot vaznija je drzava i obraz kad oni ne vode racuna o repki sto bi mi vodili BOJKOT
Convicts
Bojkot,vico smradu bojkot
hamdi kurtes
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.